Perfect uitgerust voor jouw bezorgbedrijf

De bezorgmarkt is competitiever dan ooit en de commissies van de bezorgportalen stijgen voortdurend. Met SimplyDelivery als partner heb je de mogelijkheid om jouw onafhankelijkheid te bevorderen en zo veel geld te besparen.

Start nu met dé kassa software voor jouw bezorgbedrijf

Eigen webshop & verbinding met bezorgportalen

 

Met jouw eigen webshop wordt je minder afhankelijk van bezorgportalen zoals Thuisbezorgd en Ubereats, dit zal je maandelijks veel geld besparen. Desalniettemin zijn we ons bewust van de relevantie van de bezorgportalen, dus hebben we een directe verbinding met ons systeem gemaakt. Het overtypen van bestellingen is niet meer nodig. Dankzij professioneel ontworpen sjablonen is jouw webshop snel en hoogwaardig te maken.

Kassasysteem met geïntegreerde
drivers-app

 

Met ons kassasysteem vergroot je de productiviteit in jouw bedrijf. Snelheid en gebruiksgemak zijn uiteraard de basis. Dankzij de statistieken die onze systemen verzamelen wordt het eenvoudig de knelpunten in jouw processen bloot te leggen. Dankzij de unieke drivers-app kan je het routetoewijzingsproces tot 150% versnellen.

Snelle start, zonder
verborgen kosten

 

Alles wordt volledig door ons opgezet - inclusief het menu. Het enige dat je zelf hoeft te doen, is ons de juiste informatie verstrekken. Stressvrij en snel - dat is ons doel voor uw start. Vanaf dag één heb jij de controle over SimplyDelivery en kan je zelf wijzigingen aan artikelen en prijzen in realtime doorvoeren.

Maak een afspraak met Jacco voor een gratis demo!

Neem contact op met onze adviseur Jacco voor een gratis demonstratie. Hij komt graag een keer langs om samen te kijken hoe jij ons systeem het beste kunt inzetten binnen jouw bedrijf.

1565631807359

Kies de modules die jij nodig hebt!

Dankzij de modulaire opbouw kan je precies de modules kiezen die van toepassing zijn. Heb je er later meer nodig? Geen probleem!

Deze ondernemers werken al succesvol met ons samen