Grip op al uw vestigingen vanuit één overzicht

In de dagelijkse bedrijfsvoering is het vaak moeilijk om overzicht te houden over alle franchise vestigingen. Met SimplyDelivery heb je nu een effectieve oplossing voor jouw franchisebedrijf. SimplyDelivery is in de basis gebouwd als franchise beheer systeem waardoor de basis van ons systeem perfect geschikt is om een franchise te starten of bij een bestaande franchise organisatie de processen te optimaliseren.

Begin nu met het beste beheersysteem voor franchisesystemen

Schaal uw bedrijf - gemakkelijk,
veilig, snel

 

Met ons intuïtieve systeem, speciaal ontworpen voor franchisegevers, kunt u binnen één uur een nieuwe partnerwinkel opzetten. Importeer bezorggebieden, artikelen, prijzen en meer - we maken het u allemaal zo gemakkelijk mogelijk. Op basis van onze uitgebreide rentabiliteitsevaluaties kunt u uw bedrijf op elk moment controleren, zwakke punten vinden en uw bedrijf efficiënter maken. Digitaal beschikbaar op vrijwel elk apparaat en overal in realtime.

Uitgebreide statistieken -
Altijd en overal zichtbaar

 

Of u nu de productiviteit in uw filialen of de distributie van webshop-, portaal- en in-house bestellingen wilt zien - onze statistieken tonen u in één oogopslag de sterke en zwakke punten van uw partnerwinkels. Dankzij onze feedbackfunctie kunt u de klantenbeoordelingen per vestiging in realtime bekijken en indien nodig uw partners vragen om actie te ondernemen. Behoud te allen tijde de controle en implementeer beslissingen op het hoofdkantoor in realtime.

Digitaliseer en optimaliseer uw bedrijf - dankzij voorraadbeheer, ritplanning, etc.

 

SimplyDelivery is meer dan alleen een kassasysteem. Het is een managementsysteem dat altijd innovatieve oplossingen vindt voor de problemen van de horeca. Goederenbeheer, boekhouding, directe verbinding met bezorgdiensten en uw eigen webshop - alles in één software. Niet minder spannend: ons geïntegreerde ritplanning met de nieuwste verbetering: SimplyDrive - onze drivers-app. Met elke nieuwe module groeit de efficiëntie in uw bedrijf.

Maak een afspraak met Maik voor een gratis demo!

Neem contact op met onze adviseur Maik voor een gratis demonstratie. Hij komt graag een keer langs om samen te kijken hoe jij ons systeem het beste kunt inzetten binnen jouw bedrijf.

maik

Kies de modules die jij nodig hebt!

Dankzij de modulaire opbouw kan je precies de modules kiezen die van toepassing zijn. Heb je er later meer nodig? Geen probleem!

Deze ondernemers werken al succesvol met ons samen