Alles onder controle

Met ons franchisebeheer heb je altijd alles realtime in zicht. Het systeem is vanaf de basis ontworpen om optimaal samen te werken met meerdere winkels. 

Alles onder controle

Met ons franchisebeheer heb je altijd alles realtime in zicht. Het systeem is vanaf de basis ontworpen om optimaal samen te werken met meerdere winkels. 

Cloud beheer

Dankzij de cloudarchitectuur is er altijd toegang tot de franchisewinkels. Alle restaurants en bezorgservices kunnen ook beheert worden. Interne servers zijn volledig redundant.  Je kan bijvoorbeeld de verkoop- en levertijden controleren, artikelen beheren en de winstgevendheid bekijken. Winkels kunnen ook op elk moment gedeactiveerd worden. Het hoofdkantoor heeft de volledige controle over de franchisewinkels.

Centrale administratie en
onbeperkte controle

Alle gegevens, zoals artikelen, vouchers, personeel etc. kunnen centraal aangemaakt en geactiveerd worden voor de verschillende winkels. De leveringsgebieden kunnen met elkaar worden vergeleken, zodat overlappingen geïdentificeerd kunnen worden. Je kan ook zelf de toegangsrechten bepalen voor de winkel of franchise partner.

Real-time statistieken &
winstgevendheid analyses

Als eigenaar heb je altijd de realtime prestatiegegevens van elke locatie van de franchise partners in zicht. Vergelijk levertijden, kosten en verkopen of controleer voorraadniveaus. SimplyDelivery biedt een duidelijk overzicht van alle belangrijke gegevens en helpt om elk aspect van de franchiseketen van dichtbij te bekijken en indien nodig te optimaliseren.

Beheers de groei met franchisebeheer

Het bijzondere aan de SimplyDelivery-software is dat alle modules, van kassasysteem tot personeelsmanagement, net zo goed voor franchiseketens als voor individuele winkels gebruikt kunnen worden. Als eigenaar van meerdere winkels minimaliseert het centrale winkelbeheer van hun bezorgdiensten de inspanning die nodig is om de operaties te coördineren.

Dankzij de tijdbesparende mogelijkheden van onze software heb je altijd een overzicht van alle relevante gegevens van de winkels en franchise partners. Hierdoor is er een solide basis voor de groei van het bedrijf. Met franchisemanagement kan er op elk moment gezien worden hoe de kwaliteit en de gezondheid van de winkels eruit zien, zodat zij problemen in een vroeg stadium kunnen signaleren.

Gebruik ook onze andere modules

Alle modules zijn perfect op elkaar afgestemd. Ze kunnen op elk moment worden geboekt.