Wat we doen

We hebben een van de meest innovatieve producten voor de horeca ontwikkeld. Met onze cloudapplicatie ondersteunen wij restaurants en bezorgdiensten bij digitalisering.

Wat we doen

We hebben een van de meest innovatieve producten voor de horeca ontwikkeld. Met onze cloudapplicatie ondersteunen wij restaurants en bezorgdiensten bij digitalisering.

Wie we zijn

SimplyDelivery is opgericht in 2014 met het idee om software voor de food-delivery te heroverwegen en deze het digitale tijdperk in te leiden. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een team van meer dan 40 medewerkers. Samen met onze klanten ontwikkelen we onze modules dagelijks met als doel om de tools te bieden die ondernemers ondersteunen in hun dagelijkse werk.

Wat we doen

Wereldwijde bezorgdiensten en restaurants werken eraan om hun klanten heerlijk eten en een uitstekende service te bieden. We zijn SimplyDelivery begonnen om deze ondernemers de tools te bieden zodat zij kunnen concurreren in een netwerkwereld. Via onze modulaire softwarepakketten en serviceaanbiedingen die op maat gemaakt zijn voor de specifieke behoeften van ondernemers, leveren wij oplossingen die restaurants en bezorgdiensten ondersteunen.

Onze missie

We willen dat de ondernemers zich concentreren op wat voor hen belangrijk is: goed eten en goede service. Met onze softwareoplossingen maken we het werk gemakkelijker en bieden we jouw onderneming de tools die normaal alleen beschikbaar zijn voor grote bedrijven. We verbinden alle relevante spelers - van leveranciers tot bezorgers - en creëren toegevoegde waarde voor onze klanten.
Dankzij onze softwarearchitectuur zijn we voorbereid op de eisen van een snel veranderende markt en bieden we de juiste oplossingen op het juiste moment.

Onze visie

In de toekomst zouden alle ondernemers de tools moeten hebben om hun bedrijf met succes te beheren en te laten groeien in een veranderende marktomgeving. Wij zijn het besturingssysteem waarmee je het door de klanten bestelde eten eenvoudig aan tafel of thuis kunt bezorgen.

Onze producten

Onze modules zijn optimaal afgestemd op de wensen en behoeften van ondernemers. Ze sluiten naadloos op elkaar aan en ondersteunen het planningsproces. Ons product is niet gebonden aan een bepaalde hardware en kan vaak gemakkelijk worden gebruikt op bestaande POS-computers.

We zullen u een persoonlijk aanbod doen!

We beantwoorden graag al uw vragen en horen graag van u.


Ik accepteer de voorwaarden en heb kennis genomen van de regelgeving inzake gegevensbescherming. Naar het privacybeleid
* Verplicht veld