Snel en veilig werken met ons moderne kassasysteem

Bent u op zoek naar een innovatief kassasysteem met vele functies om de efficiëntie in uw bedrijf te verhogen en de mogelijkheid om uw producten als bezorgdienst aan te bieden? Dan is SimplyDelivery uw kassasoftware.

Bereid uzelf voor op de toekomst, met ons management systeem voor restaurants

Modern kassasysteem met verbinding naar pinautomaat

 

Dankzij de grafische tafelplattegrond en de nodige bestelfuncties bent u met SimplyDelivery goed uitgerust voor uw horecazaak. Snelle bediening via touch of toetsenbord en de mogelijkheid om een ​​willekeurig aantal mobiele terminals aan te sluiten, maken ons systeem ook voor u aantrekkelijk.

Uitgebreide boekhouding, overal te bekijken en evalueren.

 

SimplyDelivery is cloud-based, daardoor heeft u op elk apparaat toegang tot uw systeem. Talrijke statistieken zorgen ervoor dat u uw processen altijd efficiënter kunt maken en extra verkopen in de gaten kunt houden. De kassa-afsluiting zorgt ervoor dat je aan het eind van elke dag een uitgebreid overzicht hebt.

Makkelijk andere apparaten toevoegen

 

Bij ons betaalt u een vast bedrag voor de modules die u nodig heeft. Nadat u het systeem met onze hulp heeft ingesteld, kunt u zoveel apparaten toevoegen als u wilt - zonder extra kosten! Pinapparaten en printers kunnen op SimplyDelivery worden aangesloten en optimaal worden gebruikt.

Maak een afspraak met Maik voor een gratis demo!

Neem contact op met onze adviseur Maik voor een gratis demonstratie. Hij komt graag een keer langs om samen te kijken hoe jij ons systeem het beste kunt inzetten binnen jouw bedrijf.

maik

Kies de modules die jij nodig hebt!

Dankzij de modulaire opbouw kan je precies de modules kiezen die van toepassing zijn. Heb je er later meer nodig? Geen probleem!

Deze ondernemers werken al succesvol met ons samen