Breng het personeelsmanagement naar een hoger niveau

De personeelsadministratie helpt je om de personeelsinzet efficiënter te plannen, afwezigheden in de gaten te houden en de salarisadministratie centraal af te handelen. Dit bespaart tijd en geld.

Breng het personeelsmanagement naar een hoger niveau

De personeelsadministratie helpt om de personeelsinzet efficiënter te plannen, afwezigheden in de gaten te houden en de salarisadministratie centraal af te handelen. Dit bespaart tijd en geld.

personeelsplanner

De perfecte digitale personeelsplanning

We hebben personeelszaken gedigitaliseerd en de onderliggende processen geoptimaliseerd. Van digitale personeelsdossiers tot tijdregistratie, salarisadministratie en personeel planners, we hebben alle tools die nodig zijn om de personeelsplanning te optimaliseren en waardevolle middelen te besparen. Door een diepe integratie met onze andere softwareoplossingen beschikken we over alle gegevens die nodig zijn voor efficiënte planning.

Van tijdregistratie tot loonberekening

Digitaal personeelsdossier - alles op één plek Digitaal personeelsdossier - alles op één plek
Bewaar alle relevante gegevens bij een medewerkersdossier. Ook de kwalificaties, documenten en kernwerktijden kunnen hier worden opgeslagen.
Tijd en pauze opname Tijd en pauze opname
In de personeelsterminal kunnen de medewerkers zich aan- en afmelden voor hun diensten. Daarnaast kunnen ze ook hun pauzes vastleggen.
Statistieken - evalueer de prestaties Statistieken - evalueer de prestaties
De werknemersstatistieken kunnen gebruikt worden om de prestaties van de werknemers bij het verwerken van bestellingen te volgen.
Salarisadministratie en verwerking Salarisadministratie en verwerking
Het is mogelijk om de tijden en pauzes van werknemers aan te passen. Dankzij gestort loon genereren we een overzicht van de verdiensten van medewerkers.

Efficiënte personeelsplanning gemakkelijk gemaakt

Inzet van medewerkers - beschikbaarheid in één oogopslag Inzet van medewerkers - beschikbaarheid in één oogopslag
Sla de kernuren van vaste medewerkers op of nodig jouw medewerkers uit om hun beschikbaarheid per e-mail, sms of WhatsApp door te geven. Tijdens de planning zie je dan de beschikbare medewerkers in het systeem.
Nummergebaseerde planning - relevante gegevens als hulp Nummergebaseerde planning - relevante gegevens als hulp
Creëer shift-intervallen en plan personeelsinzet op basis van de historische gegevens.
Ploegendienst gemakkelijk gemaakt - met veel hulpmiddelen Ploegendienst gemakkelijk gemaakt - met veel hulpmiddelen
Dankzij de intuïtieve interface zie je in één oogopslag de personeelsinzet. Filter op verschillende eigenschappen, definieer speciale functies of kopieer verschuivingen voor de volgende week.
Vakanties, afwezigheden en evaluaties - allround service Vakanties, afwezigheden en evaluaties - allround service
Sla de vakantietijden en afwezigheden van werknemers op en evalueer eenvoudig de personeelsinzet en afwezigheden. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Personalapp - the own shifts
in the pocket

With the personnel app, employees can submit their availabilities and view their shifts. Useful reminder functions reduce delays and missed appearances.

De perfecte managementtool dankzij shiftplanner

Medewerkers zijn de basis voor het succes van een bedrijf. Daarom speelt het personeelsmanagement voor bezorgdiensten en restaurants een cruciale rol in onze software. Om ervoor te zorgen dat het systeem bij uitstek geschikt is voor het personeelsbeheer, zijn alle tools speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van horecazaken. De Shift Planner is een praktisch en gebruiksvriendelijk alternatief voor Excel-spreadsheets, zodat medewerkers gemakkelijk in de gaten kunnen worden gehouden en efficiënt kunnen worden ingezet.

Het bijhouden van alle bedrijfsonderdelen is niet altijd eenvoudig. Daarom vindt je zowel een individuele productiviteitsevaluatie als een shiftplanner. Op deze manier kan je realtime volgen hoe effectief en productief de medewerkers in de individuele winkels worden ingezet. Dit is zeer informatief, niet alleen voor de winkel zelf, maar ook voor franchisegevers. Dankzij de verschillende tools, zoals de drivers app en de POS krijg je een uitgebreid beeld van hoe het met de winkels gaat.