Een intelligente manier om de
leveringen te verbeteren

De drivers-app is het perfecte hulpmiddel voor de bezorgers. Optimaliseer de navigatie en geef medewerkers alle informatie die ze nodig hebben. 

Een intelligente manier om de
leveringen te verbeteren

De drivers-app is het perfecte hulpmiddel voor de bezorgers. Optimaliseer de navigatie en geef medewerkers alle informatie die ze nodig hebben. 

Fahrerapp

Efficiënte levering dankzij de drivers-app

In de drivers-app heeft de bezorger alle relevante gegevens in handen. De directe link naar de navigatie-apps betekent dat hij slechts twee klikken nodig heeft om de navigatie te starten. Dankzij de GPS tracking weet je precies waar de bezorger is en kunnen de leveringen nog beter gepland worden.

Eenvoudig te bedienen

Makkelijk te gebruiken - gemakkelijk te leren Makkelijk te gebruiken - gemakkelijk te leren
Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface hebben werknemers nauwelijks training nodig. Het overzichtelijke dashboard geeft in één oogopslag de belangrijkste informatie weer.
Tourplanning en navigatie - alles in één oogopslag Tourplanning en navigatie - alles in één oogopslag
De ritten die aan de bezorgers zijn toegewezen, worden weergegeven met alle relevante informatie. Met twee klikken kan hij beginnen met navigeren naar de bestemmingen.

Ondersteuning voor medewerkers

Betalingen - een overzicht van contant geld Betalingen - een overzicht van contant geld
De bezorger krijgt een realtime overzicht van hoeveel contanten hij heeft. Dit scheelt onverwachte verrassingen aan het einde van de dienst.
Communicatie - een goede draad naar elkaar Communicatie - een goede draad naar elkaar
Met de ingebouwde berichtenmodule kunnen medewerkers eenvoudig informatie met elkaar uitwisselen. Met een enkele klik kan de bezorger ook telefonisch de winkel bereiken.

Verhoog de prestaties van de medewerkers

De prestaties van de bezorgers kunnen meestal alleen met terugwerkende kracht worden gevolgd. Met de driversapp voor bezorgdiensten kan de status van de bezorging op elk moment gecontroleerd worden. Maar bovenal geeft het de bezorger veiligheid en maakt hij zijn taken gemakkelijker. Alle informatie over facturering, routeplanning en diensten is digitaal beschikbaar voor de bezorger terwijl hij nog bezorgt. Met zijn functies is de driversapp de perfecte tool voor elke moderne bezorgdienst die de bezorgers in de gaten wil houden en hen van nuttige informatie wil voorzien.

Het idee achter de driversapp is om de horeca en vooral de bezorgdienst te digitaliseren, zoals bij de kassa, de webshop, de personeelsadministratie en het goederenbeheer. Alle informatie over de bestellingen kan te allen tijde op de mobiele telefoon worden opgevraagd. Zo biedt de driversapp voor bezorgdiensten onderweg een veelbelovend alternatief voor kassabonnen en integreert het naadloos in alle modules van het systeem. Bij de omgang met locatie- en klantgegevens gelden in alle opzichten dezelfde normen die al in al onze softwaremodules zijn gegarandeerd.

Gebruik ook onze andere modules

Alle modules zijn perfect op elkaar afgestemd.
Ze kunnen op elk moment worden geboekt.