Optimaliseer jouw voorraadbeheer 

Met ons goederenbeheersysteem heb je het volledige goederenverkeer onder controle. Van de goederenontvangst tot het bijhouden van de voorraad. Met behulp van het voorraadbeheersysteem bespaar je tijd en is de voorraad altijd overzichtelijk.

Optimaliseer de voorraadbeheer 

Met het goederenbeheersysteem is de volledige goederenverkeer onder controle. Van de goederenontvangst tot het bijhouden van de voorraad. Met behulp van het merchandise management systeem bespaar je tijd en is de voorraad altijd goed in zicht.

Eenvoudig en beter beheer

Een goed systeem voor het beheren van goederen bespaart tijd en geld en identificeert problemen met de kosten van goederen in een vroeg stadium. Dankzij de naadloze interactie met het kassasysteem en de andere modules worden alle goederenverbruiken in realtime geboekt. Dit geeft je een overzicht van hoeveel grondstoffen er nog op voorraad moeten zijn en wanneer er opnieuw besteld moet worden. Dankzij de leveranciersintegratie worden leveranciersprijzen en levertijden automatisch gesynchroniseerd. Via het goederenbestelsysteem kunnen er gemakkelijk bestellingen geplaatst worden via een computer of tablet en inventarisaties kunnen vooraf worden gepland en gemakkelijk worden uitgevoerd met de tablet.

Om het goederenbeheer efficiënt te kunnen gebruiken, moeten er geschikte recepten worden gemaakt voor de verkoopproducten. Dit kan gemakkelijk worden gedaan door basisrecepten te maken. Wijs de grondstoffen aan de recepten toe en bewaar de recepten achter de verkoopproducten. De boeking van de corresponderende hoeveelheden in de uitverkoop vindt dan plaats tot op de gram uit de magazijnvoorraad, die in realtime wordt bijgewerkt. Bovendien worden de kosten van goederen automatisch berekend.

Voorraadbeheer voor restaurants en bezorgdiensten, dit geeft zekerheid en bespaart tijd.

Leveranciers management

Je kan de contactgegevens en levertijden van de leveranciers opslaan, die vervolgens worden weergegeven wanneer de goederen worden besteld. Als er een verbinding is met de leverancier, worden de levertijden en prijzen automatisch bijgewerkt.

Goederen bestellen

Dankzij de ingebouwde goederenorder kan je alle bestellingen centraal genereren en beheren in één systeem.  De bestellingen kunnen vervolgens gemakkelijk via de interface of e-mail verzonden worden. Indien er een verbinding is met de leverancier, wordt de actuele levertijd per artikel weergegeven.

Inkomen van goederen

Boek jouw goederenontvangst duidelijk in één systeem. Je kunt eenvoudig goederenontvangsten genereren uit jouw inkooporders en hoeft dan alleen de orderhoeveelheden te vergelijken. Zodra de goederenontvangst is geboekt, wordt jouw magazijn in realtime bijgewerkt.

Magazijn voorraden & beheer

Je kunt het magazijn management gebruiken om jouw verschillende opslaglocaties te creëren en daar de bijbehorende grondstoffen op te slaan. Dit maakt fysieke voorraden of inkooporders gemakkelijker. Dankzij de realtime magazijnvoorraden en het magazijnlogboek heb je een overzicht van alle magazijnbewegingen.

Investeringen

Voer jouw inventaris gemakkelijk uit met de tablet of tellijsten. Je kunt verschillende sjablonen maken voor bijvoorbeeld drankjes en ijs, wekelijkse of maandelijkse voorraden. Zo heb je altijd de echte inventaris in zicht en kun je zien of er een ongebruikelijke krimp is.

Meerdere winkels mogelijk

Heb je meer dan één winkel of heb je een franchise? Hiervoor is het merchandise management systeem al ontworpen. Maak voorraadsjablonen, sla centrale leveranciers en prijzen op en controleer de voorraadbewegingen van jouw winkels in realtime.

Gebruik ook onze andere modules

Alle modules zijn perfect op elkaar afgestemd en helpen bij het groeien van uw bedrijf. De modules kunnen op elk moment worden geboekt.