De efficiënte keuken manager

Met Simply Kitchen beheer je je keuken intelligent via digitale werkplekken op de keukenmonitor. Analyses en statistieken maken een betere planning en inzet van personeel mogelijk.

Een intelligente manier om de
leveringen te verbeteren

De drivers-app is het perfecte hulpmiddel voor de bezorgers. Optimaliseer de navigatie en geef medewerkers alle informatie die ze nodig hebben. 

SD-Illu-kuechenmanager-768x715

Intelligent keukenbeheer met Simply Kitchen

Met de Simply Kitchen keukenmanager verklaar je de oorlog aan de papieren rotzooi en overbodige bonnetjes in de keuken! Het keukendisplaysysteem toont de respectievelijke gerechten op het juiste station, informeert de medewerkers over de verwerkingsstatus op andere stations en toont automatisch afleverroutes die samen kunnen worden gereden. 

Elke stap in de voorbereiding wordt gedocumenteerd en de status van de bestelling wordt aan de klant getoond. Het intelligente keukenbeheer maakt gedetailleerde analyses en statistieken over de personeelsefficiëntie mogelijk.

Eenvoudig te bedienen

Een georganiseerde keuken - geen geknoei met papier Een georganiseerde keuken - geen geknoei met papier
De keukenmanagementsoftware automatiseert en digitaliseert processen in de keuken. Houd alles in de gaten op de keukenmonitor en concentreer je op het optimaliseren van werkprocessen.
Stations en workflows - eenvoudige organisatie Stations en workflows - eenvoudige organisatie
Met behulp van workflows kun je de productieprocessen in de keuken nabootsen. Creëer verschillende stations binnen een workflow zodat de medewerker op het juiste moment het juiste product ziet.
Bestelstatus - alles in één oogopslag Bestelstatus - alles in één oogopslag
In de afzonderlijke stations zie je een overzicht van alle bestellingen en hun status afhankelijk van de andere werkstations. Indien de voorgaande werkstappen nog niet zijn afgerond, kan de volgorde van de orders zelfstandig worden gewijzigd.

Gedetailleerde statistieken en efficiënt beheer

Efficiënte levering Efficiënte levering
De keukenmonitor stuurt op intelligente wijze de bezorging van eten door bestellingen te combineren en zelfs automatisch toe te wijzen aan een bezorger met de nieuwe bezorgers-app 2.0. Jouw medewerkers kunnen gedurende het hele proces de status van de bestelling zien. PLUS: Als u bij ons een webshop gebruikt, hebben klanten ook de mogelijkheid om de status in de winkel te zien. Dit heeft een positief effect op de beoordeling van de dienst.
Evaluaties en statistieken Evaluaties en statistieken
Medewerkers in de keuken kunnen in de afzonderlijke werkstappen precies zien hoeveel tijd ze hebben voor de voorbereiding. Met behulp van de keukenmonitor is een gedetailleerde evaluatie van de prestaties van de medewerkers mogelijk. Het optimaliseren van levertijden en personeelsinzet is nu nog eenvoudiger.

Gebruik ook onze andere modules

Alle modules zijn perfect op elkaar afgestemd.
Ze kunnen op elk moment worden geboekt.